Id Products levert kwaliteitsproducten en hoogstaande materialen voor de voetverzorging.

Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar!

Informatie aanvragen

LCN

      

 

LCN MYKOSEPT 50ml.

 Ter ondersteuning bij de behandeling van nagel- en voetmycose  en bij de Wilde-Pedique Silver Plus behandeling.

Oplossing voor de voetverzorging met geoptimaliseerde formule. Bevat Alcohol, Panthenol, Bisabolol alsook gefermenteerde Rogge. Het alcohol heeft een verfrissend en anti-microbieel effect. Gefermenteerde Rogge bestaat uit zuren, die een anti-mycotische en antiseptische werking hebben. 

Gebruik: tweemaal daags aanbrengen.

Inhoud : 50 ml spray of pipet

 

LCN MYKOSEPT PLUS LAK 3ml.

Mykosept Plus is een heldere lak met AM-factor - Piroctone Olamine - voor een kiemdodend effect. Voor vinger- alsook teennagels geschikt.

Kan preventief als basislak gebruikt worden bij teennagels die gevoelig zijn aan mycose. Ook om kleurlakjes te beschermen tegen mycose. 

Inhoud: flesje van 3ml.


LCN MYKOSEPT FOOT GUARD VOETCREME 100ml.

 Deze beschermende crème - vooral geschikt voor sporters - biedt intensieve voeding, heeft een verfrissend effect en is een betrouwbare bescherming.

Amandelolie en Shea Butter voeden de huid intensief en langdurig. Witte thee-extract beschermt tegen milieu-invloeden en ondersteunt de onderschepping van vrije radicalen.

Extracten uit witte thee worden een anti-mycotische en antibacteriële werking toegeschreven.


LCN MYKOSEPT FOOT FOAM 125ml.

 Dit nieuwe voetschuim is speciaal ontwikkeld voor de droge en aangedane huid.

Het resultaat: het huidbeeld aan de voeten verschijnt zachter, elastischer en soepeler.

De ultra lichte textuur trekt snel in de huid en laat geen vette filmlaag achter op de huid. Dankzij de speciale receptuur verleent het schuim een gewichtloos draaggevoel en beschermt de huid als een onzichtbare sok.

Onze Mykosept Foot Foam geeft een aangename geur af met een hint van zoete honing en is de perfecte afsluiting van een perfecte pedicurebehandeling of voor de behandeling thuis.             e-shop