Id Products levert kwaliteitsproducten en hoogstaande materialen voor de voetverzorging.

Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar!

Informatie aanvragen

Mykored

MYKORED TINCTUUR met pipet.

 Deze tinctuur is ontwikkeld voor de nagels die geïnfecteerd zijn door een mycose. 

De nagel en de omgevende huid worden in een optimale conditie gebracht zodat de schimmel geen kans meer krijgt om zich verder te ontwikkelen en zo uit te groeien. Met de pipet kan het product gemakkelijk de infectie onder de nagelplaat bereiken. Dagelijks aan te brengen. Mag ook op de huid tussen de tenen aangebracht worden.

Verpakking : 50ml

 

 MYKORED FORTE met clotrimazole.

 Deze speciale crème is voor de intensieve verzorging en bescherming van de huid en nagels tegen schimmelvorming.

De beproefde werkstoffen allantoïne en panthenol verzorgen de huid, de natuurlijke vochtigheidsfactor ureum versterkt de vochthuishouding van de huid en het beproefde fungicide clotrimazole verhindert op een effectieve manier de vorming van schadelijke schimmels op de huid en op de nagels. Deze zalf mag ook als verzorging voor schimmelgevoelige nagels en huid gebruikt worden.

Verpakking : 20 ml

 

MYKORED DEODORANT SPRAY met clotrimazole.

 Deze spray wordt gebruikt om de mycose tussen de tenen en de voethuid te bestrijden.

Er is een merkbare geurverbetering. De huid wordt in een optimale conditie gebracht waardoor de schimmel geen kans meer krijgt om zich verder te ontwikkelen. Bijzonder aanbevolen bij voetschimmel, atleetvoet, zwemmerseczeem. Dagelijks aanbrengen op de huid. Aan te raden om de schoenen ook in te sprayen.

Verpakking : 75 ml

 

MYKORED NAGELOLIE met clotrimazole.

 Deze nagelolie is bijzonder geschikt voor de verzorging en behandeling van zwaar geïnfecteerde nagels door schimmels.

Het fungicide middel clotrimazole zorgt voor de intensieve bestrijding van de mycose. De met zorg uitgekozen oliën, de plantenextracten en de vitamines zorgen voor de groei van de reeds zeer verzwakte, broze nagel en de huid rond de nagel wordt gevoed en geheeld. Dagelijks aan te brengen. 

Verpakking : 15ml (met kwastje) - 50ml (met pipet)


MYKORED.

De tinctuur voor verzorging en behandeling van mycoses in praktijkverpakking. Ook als preventie gebruikt bij de voetverzorging.

Verpakking : 500ml

 

                                    e-shop